Kundreferenser

"Kontaktade Malin när jag var i ett stadie i mitt liv där jag behövde förändra mig själv och avsluta en relation. Det var första gången jag skulle få healing dessutom och jag var lite nervös. Malin var otroligt bra på att få mig att känna mig lugn och trygg. Budskapen hon fått under de två tillfällen jag besökt henne har varit mitt i prick och stöttat mig i min resa. Jag kommer definitivt att besöka Malin igen och rekommenderar henne varmt! 

Tack Malin 💜"


"Kommer ihåg första gången jag gick in hos Malin med svår ångest med mera som plågat mig ett bra tag, och när vi var klara gick jag hem med ett leende på läpparna. Det skedde en klar vändning i mitt välmående den dagen. Det var en knuff i rätt riktning jag behövde för att gå vidare!
Mycket uppskattat.

Per K"


"Hej. En jättteskön stund för kropp och själ. Nu har det gått ett tag sedan behandlingen och jag känner mig mer klarsynt och har lättare att fokusera. Fick även en upplevelse och kände närvaro av både min första katt och min mamma. Kommer lätt boka ny tid när jag behöver mer boost 

❤ Kram Katariina Sollander" 


"Tack Malin för en skön healingbehandling, verkligen som balsam för kropp och själ. Jag mår så mycket bättre efter Din behandling och känner mig så mycket mer i balans. Med Din hjälp tar jag mig vidare i min fortsatta andliga utveckling.

Kram

Eva Gustafsson"


"Hej Malin! 

Nu har det gått mer än en månad sedan du gav mig behandlingen. Jag vill bara återkoppla till dig att något måste ha hänt när du höll händerna vid mina tinningar och jag kände en stark smärta - jag har nämligen inte haft något riktigt migränanfall sedan dess. Jag blir ibland riktigt trött i huvudet och känner av symptomen men det har inte utvecklats till en attack så som det gjorde tidigare. Det är helt fantastisk, en stor förbättring av min livskvalitet! Du har helt klart en förmåga att ge stark healing, jag vill bara tacka så mycket för upplevelsen och önska dig stor lycka till framöver! 

Kram Maria Dupal"


Vill du också lämna en referens och dela med dig av din upplevelse? 

Fyll då i förmuläret nedan: